Studenti koji su odslušali kolegij “Osnove jezikoslovlja za nederlandiste” kod dr. sc. Željane Pancirov Cornelisse, a nisu ga položili, mogu polagati zamjenski kolegij “Uvod u povijest lingvističkih teorija” kod doc. dr. sc. Marina Matijaševića u njegovim ispitnim terminima u jesenskom roku akad. godine 2021./2022. (vidi web stranicu Odsjeka za lingvistiku).
Za ispit je potrebno najaviti se profesoru putem e-pošte (andrijasevic.marin@yahoo.fr) radi dogovora o točnom terminu polaganja.
Za ispit je potrebno proraditi sve priloge koji se nalaze na Omegi uz kolegij “Uvod u povijest lingvističkih teorija” kao i bilješke s nastave.
Profesor će također za studente nederlandistike koji žele pristupiti ispitu održati fakultativne, posebne konzultacije u četvrtak, 21. srpnja 2022. godine, u B005, od 12 do 14 sati.
Studenti koji ispit neće položiti u jesenskom roku kod doc. dr. Marina Andrijaševića, dužni su u akademskoj godini 2022./2023. ponovno upisati njegov kolegij te ga polagati nakon toga u dostupnim ispitnim rokovima.