1. Koje sve kolegije morate slušati u određenom semestru, možete vidjeti klikom na ‘Prijediplomski’ pa ‘Hodogram’.
  2. Kolegiji Suvremeni njemački jezik IIzgovorne vježbe I i izborni kolegij nude se u više grupa. Pohađate samo jednu od njih, pri čemu prvi od navedenih kolegija ima tri termina tjedno, ostali po jedan.
  3. Lektoricu/lektora za Suvremeni njemački jezik 1, kao i grupu za Izgovorne vježbe 1 birat ćete sami putem sustava Omega. Postupak će vam se objasniti na sastanku s pročelnicom početkom listopada. U međuvremenu pogledajte ponuđene grupe i razmislite koja bi vam od šest ponuđenih najbolje odgovarala s obzirom na obvezne predmete druge studijske grupe.
  4. Kod slaganja rasporeda pokušajte izbjeći kolizije (vremensko preklapanje), pogotovo obveznih predmeta. Ako je to nemoguće, vježbe imaju prednost u odnosu na seminare, a seminari u odnosu na predavanja.
  5. Da biste lakše odlučili koji vas izborni kolegij (Metode studiranja – znanost o književnosti ili Njemački – suvremenost i povijest) više zanima, pročitajte opise kolegija (‘Prijediplomski’ pa ‘Silabi’) i uzmite u obzir termine. Nakon toga kolegij ćete upisati preko Studomata (ISVU).
  6. Nakon što ste izborni kolegij upisali preko Studomata, morate odabrati jednu od dvije ponuđene grupe za taj kolegij, i to preko sustava Omega. Postupak će vam se objasniti na sastanku 7.10.